Контакти

Брандиране на витрини

Брандиране на витрини

Фолирането на витрини с рекламна цел или т.нар. брандиране е един от най-достъпните начини за реклама. Цената му е ниска, а същевременно е много ефективно.

Индивидуални проекти за всеки клиент

Рекламното послание, отправено чрез фолиране с рекламна цел е различно за всеки наш клиент. Ние нямаме шаблон, а работим по индивидуални проекти.

Услуга брандиране на витрини

Услугата брандиране на витрини включва дизайн, изработка и облепване на стъклото или части от него с изрязани надписи от PVC фолио - гланц или мат, които съдържат лого или друга информация за фирмата или дейността, която развивате.

Техническа информация за услугата

Фолирането не може да бъде осъществено чрез плътно фолио или перфо фолио. Най-често избираният вариант за брандиране е чрез широкоформатен печат върху PVC фолио. Предимствата му са достъпната цена, бързата изработка и отличната издръжливост при неблагоприятните външни условия.

Фотореалистично качество. Изображението се постига чрез висока резолюция на печата, 1440 dpi. Машината за широкоформатен печат позволява печат на фолио и друга медия като винил с широчина до 3200мм. Медиите и мастилата с високо качество гарантират дълготрайност на изображението в процеса на експлоатация.

PVC фолиото позволява на потребителите да разберат посланието, което искате да отправите. Също така да направите неповторим магазина си, или да осигурите уют и спокойствие в дома или офиса. От фолио могат да бъдат изрязани с плотер и апликирани послания, текстове, лога. Както и просто отличителни знаци от фолио и указателни стрелки или рекламни табели.

Полезни съвети

Най-подходящи за фолиране са витрините на магазини или офиси на нивото на земята. Те са големи по площ помещения, на кабинети, ателиета или студиа. Чрез фолиране бързо, лесно и евтино може да се обнови визията им. Може да се осигури необходимия комфорт и спокойствие чрез матиране на стъклата с фолио. Също да се осъществят две цели: Реклама и запазване на неприкосновенността на работното пространство като се съчетаят двата вида фолио.

Ако главната цел на фолирането на витрините или стъклата е ограничаване на видимостта, тогава се използва перфо фолио. За разлика от плътното позволява видимостта отвътре навън да се запази почти напълно. Спира се видимостта само отвън навътре, за да се осигури спокойствието в помещението, както и да се защитят продуктите и материалите от избеляване. Светлопропускливостта при облепване с перфо фолио е добра и не затруднява работата. Тя прави перфо фолиото идеален вариант за фолиране на витрини на обекти с работен процес в тях.

Стил и красота

Стил и красота са характерни за рекламните продукти при този материал за брандиране и е съчетан с лога, надписи, символи или знаци. Нашето предложение към клиентите е изработка и монтаж на реклама с перфо фолио. Предпочитаме да е с размер до 1500мм, което гарантира ограничение на видимостта отвън.

Фолиране на стъклени витрини, паравани и витражи се прави и с пясъкоструйно фолио. То матира приятно стъклата с цел ограничаване на видимостта. Пясъчното фолио създава усещане за мека и приятна светлина. Тя не дразни очите и навява асоциации за стил, лукс и уют. И най-вече за дискретност. Фолирането на стъкла се използва и за декоративни цели. Най-вече за декориране на витражи и паравани в интериора. Можете напълно да обновите вида на тези интериорни предмети с помощта на техниката облепяне с фолио. Върху избраното фолио могат да се апликират изображения, знаци, лога или текст.

Стъклени преградни стени или паравани могат да се използват също и като рекламни продукти в обществени пространства. С фолиране на витрини и стъкла можете да промените облика на своето работно пространство. Можете да му придадете характерен стил, търсен от Вас. Не на последно място можете да използвате тази възможност в рекламната стратегия на компанията, за да работи за Вашия фирмен имидж.

Доверете се на нашия опит
още днес

Възползвайте се от опита и креативността ни, за да постигнете забележими резултати. Свържете се с нас днес и издигнете вашата марка на нови висоти.

Запитване