Контакти

Реклама от винил

Винилна реклама

Качествата на винила позволяват приложение за външни условия, като за всеки клиент се изработва индивидуален проект след оглед на мястото и запознаване с изискванията и целите, които се преследват чрез рекламното послание.

Винилната рекламна табела би могла да се изработи в различни размери и цветове. Качествените мастила, които се предлагат на пазара, както и цветовото разнообразие дават неограничени възможности в избора на цвят за фон на рекламата, а високата резолюция на печат осигурява фотореалистично качество на изображението, както и яркост и добра видимост на надписа. Външната реклама от винил е трайно рекламно решение на разумна цена. По тази причина се е наложила на рекламния пазар.

Техническа информация

Печатът върху винил е една от най-масовите медии в широкоформатния печат. Появата на големи принтери на пазара превърна винилът в предпочитан и даже основен материал за рекламни продукти заради бързата скорост на печат, разнообразието на видовете материал и отличното качество на готовите продукти.

Съществува многообразие от възможности за монтаж на рекламите. Един от най-често използваните е опъването на винила върху метална рамка с помощта на нитове. Този класически начин за монтаж се прави като на готовата рамка се пробиват отвори, винилното платно се опъва със специални клещи и се фиксира с нитове към рамката. Винилът обвива рамката и тя не се вижда. За скриване на крепежните елементи - нитовете, се използват прикриващи лайсни и по този начин се постига завършен вид на рекламния продукт.

Доверете се на нашия опит
още днес

Възползвайте се от опита и креативността ни, за да постигнете забележими резултати. Свържете се с нас днес и издигнете вашата марка на нови висоти.

Запитване