брандиране на витрини

Брандиране на витрини

Фолирането на витрини с рекламна цел или т.нар. брандиране е един от най-достъпните начини за реклама. Цената му е ниска, а същевременно е много ефективно.

Рекламното послание, отправено чрез фолиране с рекламна цел е разлино за всеки наш клиент и ние нямаме шаблон, а работим по индивидуални проекти.

Услугата брандиране на витрини включва дизайн, изработка и облепване на стъклото или части от него с изрязани надписи от PVC фолио - гланц или мат, които съдържат лого или друга информация за фирмата или дейността, която развивате.

Техническа информация за услугата - брандиране на витрини

Фолирането на може да бъде осъществено чрез плътно фолио или перфо фолио. Най-често избираният вариант за брандиране е чрез широкоформатен печат върху PVC фолио . Предимствата му са достъпната цена, бързата изработка и отличната издръжливост  при неблагоприятните външни условия.

Фотореалистично качество на изображението се постига чрез висока резолюция на печата, 1440 dpi. Машината за широкоформатен печат позволява печат на фолио и друга медия като винил с широчина до 3200мм. Медиите и мастилата с високо качество гарантират дълготрайност на изображението в процеса на експлоатация. PVC фолиото позволява на потребителите да разберат посланието, което искате да отправите, да направите неповторим магазина си, или да осигурите уют и спокойствие в дома или офиса. От фолио могат да бъдат изрязани с плотер и апликирани послания, текстове, лога, или просто отличителни знаци от фолио, както и указателни стрелки или рекламни табели.

Полезни съвети

Най-подходящи за фолиране са витрините на магазини или офиси на нивото на земята, които са големи по площ помещения, на кабинети, ателиета или студиа. Чрез фолиране бързо, лесно и евтино може да се обнови визията им. Може да се осигури необходимия комфорт и спокойствие чрез матиране на стъклата с перфо фолио или да се осъществят две цели - реклама и запазване на неприкосновенността на работното пространство като се съчетаят двата вида фолио.

Ако главната цел на фолирането на витрините или стъклата е ограничаване на видимостта, тогава се използва перфо фолио. То, за разлика от плътното, което ограничава видимостта и в двете посоки, позволява видимостта отвътре навън да се запази почти напълно. Спира се видимостта само отвън навътре, за да се осигури спокойствието в помещението, както и да се защитят продуктите  и материалите от избеляване. Светлопропускливостта при облепване с перфо фолио  е добра и не затруднява работата, което прави перфо фолиото идеален  вариант за фолиране на витрини на обекти с работен процес в тях. Перфо фолиото е с бяло на цвят лице и черен лепилен слой.Това фолио има микропореста повърхност и дава възможност за отпечатване на ярки наситени образи, така че стъклата, облепени с него, имат  много атрактивна и интересна визия.

Стил и красота

са характерни за рекламните продукти при този материал за брандиране, особено когато е съчетан с лога, надписи, символи или знаци на фирмата. Нашето предложение към клиентите е изработка и монтаж на реклама с перфо фолио с размер до 1500мм, което гарантира ограничение на видимостта отвън.

Фолиране на стъклени витрини, паравани и витражи се прави и с пясъкоструйно фолио. То матира приятно стъклата с цел ограничаване на видимостта. Пясъчното фолио създава усещане за мека и приятна светлина, която не дразни очите и навява асоциации за стил, лукс и уют. И най-вече за дискретност. Фолирането на стъкла се използва и за декоративни цели. Най-вече за декориране на витражи и паравани в интериора. Можете напълно да обновите вида на тези интериорни предмети с помощта на техниката облепяне с фолио. Върху избраното фолио могат да се апликират изображения, знаци, лога или текст и стъклени преградни стени или паравани да се използват също и като рекламни продукти в обществени пространства. С фолиране на витрини и стъкла можете да промените облика на своето работно пространство, да му придадете характерен стил, търсен от Вас, не на последно място да използвате тази възможност в рекламната стратегия на компанията, за да работи за Вашия фирмен имидж.