външна реклама

Външна реклама

Може да ви предложим всичко за вашата външна реклама!

Тя може да бъде светеща или несветеща.

Несветеща реклама

Може да изработваме следните рекламните продукти:

 • различни видове табели;
 • транспаранти;
 • рекламни табла;
 • пана от винил;
 • несветещи обемни надписи;
 • банерни стойки;
 • снап рамки със сменящи се визии;
 • надписи върху фасади на сгради и още много други.

Целта и функцията на изработка на външната несветеща реклама е да привлича клиенти и да ги информира за услуги и цени. Да увеличава и регулира продажбите като информира за рекламните кампании на фирмите. Да обозначава местоположението и дейността на фирмата пред аудиторията. Да формира нашия потребителски вкус. Несветещата реклама е най-достъпния и евтин вид външна реклама, в който креативно се комбинират свежи дизайнерски решения и съвременни материали. Качествено изработената несветеща реклама ефективно и ефектно информира клиентите за предлаганите услуги или продукти.

Техническа информация за нашата несветеща външна реклама

Най-често използваните материали за изработка на несветеща външна реклама са PVC, плексиглас, поликарбонат,  инокс, еталбонд, винил или винилна мрежа. Текстова или графична информация може да бъде напечатана директно върху винили чрез подбран вид печат, както и да бъде апликирана с PVC фолио върху материала. Несветещата реклама се отличава от светещата по това, че е предназначена само за светлата част от денонощието или допълнително се осветява в тъмното с прожектор или скрито осветление, за да остане видима непрекъснато.

Кои са най-важните принципи при изработка на външна несветеща реклама?

Най-напред текста и графиките трябва да са проектирани така, че да ангажират вниманието на широк кръг потенциални клиенти. Следващата предпоставка за добър рекламен продукт е точно намереното рекламно послание. Нужно е  то да провокира интереса на аудиторията и затова потребителската група, към която е насочено, е необходимо добре да се предвиди. Успешното представяне е решаващо за рекламната кампания и се измерва с бизнес контактите, които създава. Тъй като гради имиджа на бранда, важно е позиционирането на рекламата на най-правилното място от гледна точка на достъп на максимален брой потребители до нея.

Следващият момент е самия процес на изработване на външната несветеща реклама. Тази задача трябва да бъде поверена на професионално подготвен екип, който да създаде дизайна на рекламния продукт, въз основа на визията на поръчителя, и да изработи стилна и красива реклама, Самата изработка зависи от същността на продукта.

Рекламни пана

Рекламните пана от винил се изработват чрез широкоформатен печат върху винила, отпечатан на УВ широкоформатен принтер.

Табели

Табелите се изработват от различни материали и се апликират с различни техники. Облепването на стъклени витрини става с различни видове фолиа, както и брандирането на автомобилния фирмен парк. За да се получи отличен резултат се изисква използване на качествени материали, отговарящи на изискванията за продължителен живот в неблагоприятна външна среда.

Монтиране

Здравото и стабилно позициониране с подходящите крепежни елементи и техники е необходимото условие за продължителен живот на една успешна рекламна стратегия, базирана на външната реклама. Външната несветеща реклама отваря нови хоризонти за  всеки бизнес. Тя отрежда на марката, която представя, завидно място във вълнуващия свят на рекламата, осигурявайки силна рекламна подкрепа.

СВЕТЕЩА РЕКЛАМА

Може да изработим видове светеща реклама:

 • обемните светещи букви със светещо лице;
 • букви с контражурно светене;
 • обемните букви от полистирол със светодиоди;
 • букви или текст от фибран;
 • рязани букви от фолио;
 • светещи кутии, изработени от различни материали;
 • светещи рекламни табели;
 • неонови светлинни табели;
 • пикселни модули и много други.

 

При нас всяка реклама е инженерно творение и по тази причина не може да бъде създадено в масово производство, а се прави по индивидуален проект. Той се изработва според изискванията и визията на поръчителя за рекламния продукт, в зависимост от мястото, където ще се позиционира, планиран бюджет и цели и задачи на рекламната стратегия, на която ще служи.

Техническа информация за нашата светеща външна реклама

Светещи обемни букви и надписи

Обемните надписи са изработени от плексиглас, ПВЦ или алуминий, много атрактивни заради обема на всяка буква и нейната 3D визия. Лицето на светещите обемни букви обикновено се изработва от плексиглас, в различни цветове, за да пропуска светлината, материалът е изрязан с 3D фреза. Могат да се монтират на стени и сгради или над покриви чрез метални конструкции.

Светещи табели

Светещите табели представляват рекламно съоръжение с 3D форма и размери. Конструкцията се състои от метален скелет, върху който се монтират различни по големина и форма плоскости - квадрат, правоъгълник, кръг или неправилна форма и електрическа инсталация. Осветяването става с диодни модули, пури, неон и други. Те са най-впечатляващия и мощен рекламен инструмент, защото работят 24 часа за имиджа на обекта, който рекламират - през деня информират и впечатляват с визия, през нощта насочват към обекта и са особено атрактивни. Материалите за изработка се избират в зависимост от специфичните особености на рекламата, бюджета, мястото на позициониране. Със силен имиджов ефект са двустранните светещи табели, тъй като двойната им визия осигурява видимост от всяка точка и достига до по-голям кръг потребители. Много популярна е за обекти с нощен режим на работа.

Светещи кутии

Светещите кутии са много разпостранен тип външна светеща реклама. Представляват конструктивна сглобка от различни материали и крепежни елементи. Те са обемни по своята същност, за да може светлината от вътрешността, където е монтирана електрическата инсталация, да се разпръсне равномерно по цялата повърхност. Лицето им обикновено се прави от плексиглас, при дълги лица се използва винил. Другите материали са обикновено алуминий и напечатано фолио. Осветяват се най-често с диодни модули или неонови тръби, когато се търси драстично намаляване консумацията на ток или увеличаване интензитета на светене.

Надписи и букви с контражурно светене

Това е тип реклама, която се осветява чрез задно осветление. Буквите изпъкват на осветения фон и се създава сияние като ореол, което свети с мека, отразена светлина. Силуетът на буквите е ясен, наситен и внушителен. Поради тези характеристики контражурните букви се използват за външно декориране на фасадите. Представляват много красива и елегантна имиджова реклама. Проучванията на пазара показват, че използването на външна светеща реклама увеличава приходите на фирмите, които са я избрали за своя рекламна стратегия. Тя е един атрактивен начин за поява на фирмата или марката Ви на светло. Осветете пътя си към успеха!