интериорна реклама

Интериорната  или вътрешна реклама може да се счита по-скоро за стил в помещението, отколкото за реклама. А стилът е това, което формира и утвърждава фирмения имидж, създава атмосфера на комфорт за служителите и посетителите на компанията. По тази причина е високо ценен и търсен ефект на всяко фирмено помещение.

Ние предлагаме широка гама интериорни рекламни продукти:

  • обемни букви от плексиглас, полистирол;
  • обемни лога от меки материали като PVC фолио;
  • различни видове табели;
  • фототапети с пейзажи;
  • напечатано PVC фолио с реклама на храни, напитки;
  • декорация на стени и тавани.

Техническа информация за нашата интериорна реклама

Табели

За вътрешното оформление на помещенията се използват табели с разнообразно предназначение - да информират и насочват към определени зони в офиса или магазина, заведението, обществената сграда. Това са указателните и информационни табели, които подпомагат движението и ориентирането по маршрута на клиенти или посетители. Информационните и указателни табели се изработват най-често от плексиглас, като се прилага плотерно рязане и лазерно гравиране на надписа. Табели се изработват и от инокс, когато е нужно да се подчертае стила и елегантността на интериора.

Светещите табели и обемни букви

Независимо от начина на изработка и осветяване, светещите интериорни рекламни продукти  са силни имиджови инструменти, широко използвани за утвърждаване на бранда. Тяхното място е в представителните фирмени помещения, на рецепции и във фоайета, в зали, предназначени за чакални, или на ключови места във вътрешната архитектура.

Облепването с фолио или поставянето на тапети с пейзажи

Тези продукти са визуално изкуство, чиято цел е да създаде специфична, разпознаваема атмосфера. С нея се подобрява начина на живот, както в работна среда, така и в домашна. Затова всеки се стреми към създаване на индивидуален, различен дизайн на пространството, което обитава. И този дизайн е в съответствие с вътрешното му усещане за комфорт. Индивидуалният  вътрешен дизайн е факторът, който отличава една марка от друга и създава идентичността на фирмата. Фолирането на вътрешни прегради оформя отделни зони, разделя и обособява пространството и служи  като елемент от вътрешната архитектура на обекта наред с рекламната и функционалната си страна. Спестява пространство, създава стил, рекламира марката, тъй като върху фолиото обикновено се поставят фирмени лога, знаци или надписи. На пазара се предлагат разнообразни видове фолиа, които задоволяват всякакви нужди в процеса на изработка и поставяне на рекламата. Това дава широко поле за изява на креативността в интериорното оформление чрез фолиране.

Подвижни рекламни продукти

Към вътрешното оформление на пространството спадат и подвижните рекламни продукти. Това са снап рамки за окачване или подвижни табели, които се поставят на пода.  Те са изработват от различни материали в зависимост от  конкретиката на дейността, към която са ориентирани. Съдържанието им може да се подменя, когато настъпи промяна в статута, който обслужват информационно. Затова те са подходящ помощник на всяко интериорно решение, което трябва да е актуално при бързо променящи се обстоятелства. За да се получи една рекламна стратегия по най-добрия начин, външната и вътрешна реклама трябва да си сътрудничат. Това означава да са в един и същи стил, който се налага от външното рекламно оформление до вътрешното декориране на фирмената сграда.

 

Да се долавя се във всеки детайл на интериора и екстериора и да създава единно внушение за работата, атмосферата, целите и духа на компанията. Изследванията върху ефективността на работния процес  показват, че добрата интериорна среда повишава ефективността на служителите и в същото време  създава положително отношение  и доверие у клиенти и бизнес партньори. Това я прави фактор във фирмената политика.