машинно огъване на бордове за светещи обемни букви

Машинно огъване на бордове за светещи обемни букви

За да предлагаме най-високо качество при изработката на светещи обмени букви, инвестирахме в компютъризирана, автоматична машина за огъване на бордове.

Предимства на машинното огъване на бордове

Високо ниво на точност

Машината работи със специален софтуер, който позволява детайлни настройки към създадения файл за конкретния проект. Могат да й бъдат задавани стойности в зависимост от това дали лицата от плексиглас са рязани на лазер или чрез фрезата, на рутер. Така нивото на прецизност е още по-високо и се избягват и минимални луфтове.

1
Прецизни врязвания на борда

Машината прави прецизни двустранни врязвания на по 45 градуса или еднострано в зависимост от ъгъла. По този начин постигате перфектно сгъване в необходимия ъгъл. В зависимост от материала машината врязва от към лицето и гърба.

2
Огъване на борда

Машината прецизно огъва по зададената обла форма по проект.

3

Машината може да работи с фабрично изработени алуминиеви профили, ленти от алуминий и нераждавейка.

фабрични алуминиеви бордове

Диапазонът на дебелината на лентата може да бъде от 0,4 до 1,0 мм., а ширината на лентата от 20 до 130 мм. Минималният радиус на огъване е 12 мм.

бордове за обемни букви

Специално разработеният софтуер позволява добър контрол над работния процес и изпълняването на сложни и разнообразни задачи. Благодарение на пневматична система за захващане на материала се увеличава точността на рязане.

За всеки един проект се изработва файл, въз основа на който машината прави рязане и огъване на борда.

Изработвне на обемна буква Е

Огъване на обемна буква