обемни букви

Обемни букви

Използването на реклама с обемни букви говори за висок имидж и представително присъствие на пазара. Ако искате да засвидетелствате своето челно място в бранша, в който работите, това е най-подходящият избор.

Табелите със светещи обемни букви могат да съчетават различни ефекти, да бъдат изработени от различни материали в зависимост от това на какво се цели да се акцентира чрез рекламата, каква е рекламната стратегия на проекта.

 

Техническа информация

Обемните букви най-често се изработват от плексиглас. Плексигласът е много подходящ поради две причини - той има гланцова повърхност, която придава красив вид на буквите. Освен това е материал, който е светлопропусклив и подходящ за осветяване. За всички външни реклами най-доброто осветяване е чрез диодни модули, които са енергоспестяващи и осигуряват ярко светене на рекламата 24 часа в денонощието. Едно креативно решение е използването на осветление със сменящи се цветове, което се постига с RGB диодно осветяване. Това са гъвкави LED модули, които могат да светят в хиляди цветове и са влагоустойчиви, идеални за външно осветяване. Светлината се контролира с контролер за диоди, където в един модул има три кристала с трите основни цвята - червен, зелен и син. Модулите са с малки размери и широк ъгъл на светене и това помага за равномерно смесване на цветовете и зрелищен ефект. При смесване в определено процентно отношение, рекламната кутия свети в различен цвят. Рекламната кутия може да се позиционира да свети в различен цвят всеки ден благодарение на RGB осветлението. Изборът на цветове, промените в цветовите решения се осъществяват с дистанционно управление за смяна на цвета на рекламната табела. Когато обемните букви светят в различен цвят и рекламата се сменя цветово, това предлага разнообразие, което отличава фирменото лого или надпис с неповторимост и стил. Ярка, стабилна и трайна реклама, която може да се използва като акцент при цялостно рекламно брандиране,  или като самостоятелна реклама на обект с впечатляващо присъствие - това е табелата със светещи обемни букви с RGB диодно осветление. Това е един изключително ефектен и приложим вариант на външна реклама, който провокира интерес към рекламното послание или марката и е печеливша стратегия във всяка рекламна кампания.

.