Контакти

Предпазни прегради от плексиглас за магазини, търговски обекти и ателиета

Ние предлагаме проектиране, изработка и монтаж на предпазни прегради от плексиглас (протектори, екрани, стени). Изработваме предпазните прегради по индивидуални размери в зависимост от вашите нужди.

В условията на пандемия, предизвикана от COVID 19, най-важното за всеки един от нас е здравето. Провокирани от това и от желанието да бъдем максимално полезни, ние ви предлагаме предпазни, плексигласови паравани за вашия бизнес.

Предимства на преградите

В зависимост от търговското помещение ние можем да изработим уникална преграда, която в максимална степен да защитава персонала ви и да гарантира и безопасността на клиентите. Освен за предпазване на служителите и посетителите, предпазните паравани могат да бъдат използвани и за предпазване на определени стоки, като плодове и зеленчуци, които се предлагат неопаковани.

Параваните могат да бъдат както стационарни, така и подвижни. Подходящи са за офиси, магазини, каси, ателиета и всички видове търговски обекти, които обслужват и приемат клиенти. В последствие, дори и след отминаване на пандемията, параваните могат да служат като уникално средство за предпазване от кражби и други злонамерени действия, както и за гарантиране на добра хигиена.

Нашите продукти

Нашите плексигласови прегради напълно могат да ви предпазят от COVID-19 на сравнително ниска цена. Нашите прегради са посредством лепене, а не чрез пробиване на плот, маса или рецепция, както и бюра и работни места. Предлагаме също така и подвижни прегради, като обикновено размерът на основната част е 60x60 см, което в разгънат вид може да стигне до 110 см. Те позволяват да не бъдат фиксирани броя хора в конферентната зала.

Въпросните подвижни прегради за защита от КОВИД са със залепени прозрачни плексигласови панти, което ги прави по-изискани. Поради нарастването на бройката заболели в разгара на пандемията най-важно е запазването на здравето на служителите и работниците в зоните с по-голям допир на хора. Прозрачният плексиглас или поликарбонат не позволява директен контакт между служители и клиенти, осигурявайки безопасни условия на труд.

Методи на изработка

В процеса на работа установихме и подобрихме начина на закрепване на предпазната преграда, като лепенето става посредством двойно лепящо от най-висок клас. Чрез лепене с двойно лепящо, позволява да бъде демонтирана въпросната стойка без да остават видими следи върху повърхността, на която са били лепени.

Нашите стойки са изработени от алуминий, който е прахово боядисан стандартно в бял цвят, но по ваше желание може да бъде боядисан и в цвят по RAL. За всяка една защитна преградна стена може да бъде изработен отвор, който е необходим за Вашите нужди. В call центрове, офис помещения, където имаме монитори, компютри, касови апарати и друга техника може да бъде осигурен отвор по цялата дължина на преградната стена.

Уникални решения

Когато трябва да бъде защитено едно работно място от две страни, ние използваме сглобяеми детайли за ъглово събиране на двата предпазни екрана от защитната преградна стена за COVID-19. Ако ви трябва фирма, която изработва защитни преградни стени - не се колебайте да се свържете с нас. С удоволствие ще направим безплатен оглед на територията на гр. София, ще получите оферта. Изработката и монтажът за вашите нужди за защита на служители и персонал обикновено трае между един и четири работни дена.

Свържете се с нас

При поръчка, ще се постараем в максимално кратки срокове да отговорим на запитването ви и да изпълним поръчката. Не се колебайте да се свържете с нас. Също погледнете и втория ни уебсайт!

Доверете се на нашия опит
още днес

Възползвайте се от опита и креативността ни, за да постигнете забележими резултати. Свържете се с нас днес и издигнете вашата марка на нови висоти.

Запитване