предпазна преграда от плексиглас корона вирус

Предпазни плексигласови паравани за магазини, търговски обекти и атилиета

предпази се от ковид 19

ПАРАВАНИ
ЕКРАНИ
ПРЕДПАЗНИ СТЕНИ

Проектиране

изработка

монтаж

Ние предлагаме проектиране, изработка и монтаж на предпазни паравани (протектори, екрани, стени).

Изработваме предпазните прегради от плексиглас по индивидуални размери в зависимост от вашите нужди.

В условията на пандемия, предизвикана от COVID 19, най-важното за всеки един от нас е здравето. Провокирани от това и от желанието да бъдем максимално полезни, ние ви предлагаме предпазни, плексигласови паравани за вашия бизнес.

В зависимост от търговското помещение ние можем да изработим уникална преграда, която в максимална степен да защитава персонала ви и да гарантира и безопасността на клиентите.

Освен за предпазване на служителите и посетителите, предпазните паравани могат да бъдат използвани и за предпазване на определени стоки, като плодове и зеленчуци, които се предлагат неопаковани.

Параваните могат да бъдат както стационарни, така и подвижни. Подходящи са за офиси, магазини, каси, ателиета и всички видове търговски обекти, които обслужват и приемат клиенти.

В последствие, дори и след отминаване на пандемията, параваните могат да служат като уникално средство за предпазване от кражби и други злонамерени действия, както и за гарантиране на добра хигиена.

При поръчка, ще се постараем в максимално кратки срокове да отговорим на запитването ви и да изпълним поръчката. Не се колебайте да се свържете с нас.