светещи реклами

Тя е подходяща е за всякакъв тип бизнес и търговски обект.

Ние можем да изработим:

  • Светещи обемните букви;
  • Обемните букви от полистирол със светодиоди;
  • Букви или текст от фибран;
  • Светещи кутии и рекламни табели;
  • Неонови светлинни табели и др.

 

Светещата реклама може да бъде външна или вътрешна. В зависимост от нуждите ви, ние ще създадем, наистина запомняща се реклама, която ще отговаря на всички изисквания за качество и безопасност.

 

Техническа информация

За да бъде светеща, рекламата трябва да бъде оборудвана с електрическа инсталация и осветителни тела - диодни модули, крушки, луминисцентни пури, неонови тръби или да бъде осветена отвън с прожектори. Веднага възниква въпросът за разхода на енергия. Той е решен с използването на енергоспестяващи материали. Диодното осветяване почти напълно е изместило всякакъв  друг вид осветление заради енергоспестяващата си същност. Другото условие, което стои пред осветлението на рекламите, е за безопасност, тъй като те работят във външна неблагоприятна среда. Всички външни реклами се изработват с материали, устойчиви на външни влияния и това осигурява тяхната безопасна експлоатация.

При конструирането на светещите реклами обикновено присъства метална конструкция - скелет от олекотени метални профили или дистанционер, на които се закрепват. Другият постоянен конструктивен елемент е електрическата инсталация, окабеляването, трансформаторите, които ще осигурят осветлението. Към тях се числят и осветителните тела, избрани от клиента - диоди, пури, крушки и други. Всички други конструктивни решения зависят от вида на светещата реклама,  нужна на компанията, за която се изработва. Някои от видовете светеща реклама са особено впечатляващи и затова са най-предпочитани.