1234

Интериорна реклама

 

Интериорната или т.нар.вътрешна реклама е един от начините за представяне на дейността,която извършва Вашата фирма или офис.Този вид реклама включва изработка на рекламни табели с информация и лога на фирми,офиси или различни предприятия,указателни табели за адрес и разстояние,светлинни табели и такива без светлина,които могат да бъдат изработени по много различни и ефектни варианти.Интериорната реклама или рекламните табелки могат да са изработени от плексиглас и фолио, плексиглас с лазерно или плотерно гравиране, от неръждаема стомана с или без печат, с лазерно гравиране или ецване на материала. Интериорна реклама може да се счита и декорацията на стени и тавани с фолио, която допринася стил и уют в работни помещения и офиси.Апликацията с фолио по стените или таваните е с богат избор на цветове и нюанси, като различните видове фолиа дават неотразим ефект за клиенти и служители.

Интериорно решение е и репродукцията на картини, които могат да освежат и разнообразят работното помещение и дома.Ние от Хорос 5 предлагаме голямо разнообразие от картини за стена и репродукции на големи художници, напечатани върху канава (платно за художници),което е интересен и запомнящ се начин за реклама.Вътрешната реклама (интериорна реклама) не спира до тук- тя се пренася дори и във Вашата баня, където може да бъде декорирано огледалото или шкафчето за баня,а също и огледалото в антрето.Във всеки фризьорски салон огледалото е неизменна част от работата на служителите и в този смисъл декорацията му е сигурен начин за рекламиране на Вашия салон за красота.С декорацията на огледала Вие печелите забележителна индивидуалност, а клиентите Ви остават с чувство за топлота и хармония.

Разнообразието от решения за вътрешни указателни табели с еталбонд и плексиглас, еталбонд и стъкло декорирано с фолио също дават едно добро решение за информиране. Вътрешните указателни табели могат да бъдат и оформени като указателни стрелки с лого на фирма или текст от изрязани букви от фолио. Буквите от фолио са също разновидност на интериорната реклама( вътрешната реклама).

Един различен поглед в областта на вътрешната реклама това е изработката на фототапет. Фототапетът се изготвя строго индивидуално за всеки клиент без значение от формата на желаното изображение.Фототапетът може да бъде направен от хартия или от фолио,за спалнята,хола или детската стая,да бъде красив пейзаж или мила семейна снимка.При всички случаи фототапетът като вътрешна реклама  ще направи дома Ви уютно и топло място,където да намерите спокойствие и почивка.

От всичко казано дотук става ясно,че в необятния свят на рекламата,всички разновидности на интериорната или вътрешната реклама заемат своето достойно място:

-информационна табела за фирма

-светеща табела на фирма

-светеща реклама на закрито

-плексиглас със фолио

-лазерно гравиране

-плотерно (cnc) гравиране

-диодно LED осветяване на елементи

-скрито осветление

-табели от неръждаема стомана (неръждавейка)

-ецвани табели(елементи)

-декорация на стени

-декорация на тавани

-репродукция на картини(печат на картини) за дома и офиса върху канава

-декориране на огледала

-фолио за фризьорски салон, магазин, офис или у дома

-фолио за шкафчето в банята

-стойка или табела от еталбонд и плексиглас или стъкло

-указателна табела

-табели на фирма

-букви от фолио

-фототапет

Всичко това и още много е част от вътрешната реклама- така наречената интериорна реклама.

 

 

 

За връзка с нас

 
 
  e-mail: horos5@abv.bg  
0882 928 703
 
interiorna-reklama-s-razlichni-tzvetove8.jpg
WP_002400.jpg
fasadno-osvetlenie.jpg
brandirane-na-bus-s-avtomobilno-folio4.jpg
сео дизайн rte1