1234

Фасадната реклама е свързана почти винаги с височинен монтаж, т.е.монтаж посредством скеле или автовишка.Изработката на фасадната реклама изисква повече прецизност,защото рекламата изисква здравина и правилно подбрани материали и крепежни елементи. За да се осъществи една реклама за фасадата на складово помещение, производствено хале , жилищен блок или търговски обект първо се предприема един оглед със вземане на точни размери и какъв ще е начина на закрепване на фасадната реклама, за да бъдат предвидени всички детайли и особености на задачата, с която трябва да се справим. Този вид външна реклама може да бъде изпълнен по различни начини:

Винилна реклама за фасадата- това е рекламно послание отпечатано на винил(с качество за продължителност на живота) като този род реклама в зависимост от мястото ,където ще се постави може да бъде перфориран винил ,за да има по-малко съпротивление на вятъра или плътен дебел винил, който в повечето случаи се изпъва с ластично въже, с което се премахват ударите от поривите на вятъра.

Външна реклама с рекламни обемни букви, които може да са светещи или несветещи. Светещите и несветещи рекламни обемни букви могат да са в различен цвят, шрифт, цвят на светене и допълнителни елементи към тях. В повечето случаи рекламните обемни букви се изработват от материали подходящи за външни условия(слънце, дъжд, сняг, вятър и прочие).

Реклама с фолио- там където магазина или ателието се намират на втори, трети етаж от сградата. При реклама на височина отново се използва скеле или автовишка. Автовишките позволяват монтаж на реклама с височина до 30 метра. Със скеле, височината за монтаж обикновено е до 7-8 метра.

Фасадна и височинна реклама. Изработка и монтаж на реклами на височина.

Резултати 1 - 4 от 4

За връзка с нас

 
 
  e-mail: horos5@abv.bg  
0882 928 703
 
interiorna-reklama-s-razlichni-tzvetove8.jpg
WP_002364.jpg
brandirane-na-bus-s-avtomobilno-folio4.jpg
brandirane-na-bus-s-avtomobilno-folio4.jpg
сео дизайн rte1