Светеща покривна реклама

Как се прави ефектна реклама отдавна не е задача с трудно решим отговор. Съществува широк спектър от рекламни материали и изделия. От всички възможности трябва да се избере тази, която отговаря най-пълно на рекламните цели на възложителя. Ние ще Ви помогнем в този избор, като Ви запознаем с едно предложение със силен зрителен ефект.

Това е светещата покривна реклама. Ще Ви запознаем с изработка на светеща реклама с монтаж на покрив. Поставяне на светещи букви и обемно светещо лого с диодно вътрешно осветление. Изработката на тази светеща реклама продължава да бъде иновативна технология с ярък ефект и висока рекламна стойност. Големите светещи букви на Вашата фирма, качени на покрива, са отлична рекламна стратегия за Вашия бизнес и ще подпомогнат сериозно дейността Ви.

Един от нашите реализирани проекти е именно изработка на светеща реклама с монтаж на покрив. Светещи букви и изработка на обемно светещо лого.

Всяка една от светещите букви е с площ над 6 квадратни метра. Поради голямата площ на отделните елементи, при изработката на светещия обемен надпис е използвана допълнителна метална конструкция за укрепване на външната светеща реклама.

Обемните светещи букви са изработени от алуминий и плексиглас. Те имат една особеност – през деня лицето, което свети, изглежда черно. При светене в тъмната част от денонощието, то е бяло, с млечен оттенък.

Отчели сме факта, че поради лошите метеорологични условия, на които ще бъде изложена Вашата външна светеща реклама, тя трябва да бъде допълнително защитена. За тази цел са взети мерки за изделието, които да укрепят плексигласовото лице с допълнителен борд, който е 30 мм.

Светещата реклама е изработена с прахово боядисани борд, гръб и вътрешност. Поради невъзможността да премине през стълбите или асансьора на сградата, тя е качена на покрива с помощта на алпинисти.

Обемното светещо лого върви с пълна гаранция от 24 месеца, а вложените материали имат гаранция от 60 месеца.

Цялото представено рекламно съоръжение беше с изключително кратки срокове за изработка и монтаж и беше изпълнено в срок от 7 работни дни, заедно с монтажа.

В нашата практика сме свикнали да се съобразяваме с много малки срокове за изработка и монтаж на външна светеща реклама. Това в никакъв случай не снижава качеството на изпълнение на светещи лога и светлинни реклами. Нашите диодни модули са с високо качество и са закупени от www.leddesigner.eu . В работата си разчитаме на надеждни партньори, което гарантира доброто качество и високата устойчивост на нашите продукти, а те са наша основна фирмена политика..

Към всеки проект пристъпваме индивидуално, с пълно съобразяване с всички виждания и с всяко изискване на възложителя, без да правим компромис със собствените ни разбирания за качество и трайност на предлаганите изделия.

Ние ще бъдем Вашия незаменим партньор в създаването и реализирането на Вашата фирмена рекламна стратегия, ако ни гласувате доверие. Ние знаем как се прави успешна реклама. Ще направим дейността Ви известна с помощта на обемно светещо лого с избрани от Вас светещи букви в предпочитани цветове. Видимият белег на Вашата успешна работа – светещата покривна реклама, може да краси покрива на фирмената Ви сграда. Светещата реклама ще символизира Вашия успех.