1234

Външна реклама

 

Външната реклама е нестандартно решение за всяка фирма и има запазен знак на компанията. Рекламните материали които се прилагат внимателно подбрани, с цел да отговарят на изискванията на динамичната бизнес среда. Рекламните послания са за всеки минувач,посетител или турист.

Рекламата дава информация за бизнеса и сферата в която сте активни и искате да се представите на светло.

Светлинната реклама допълва това усещане за мощ на компанията която управлявате или сте създали. Рекламните послания могат да бъдат изпълнени по различни методи за осветяване-с луминисцентно осветяване,диодно(LED) контражурно или посредством прожектори било то метал-халоген,обикновени или чрез скрита светлина.

Външната реклама не е задължително да е изпълнена със светещи букви със сияние около обемните контражурни елементи, тя може да бъде и направена от обикновено PVC фолио като буквите от фолио могат да бъдат изрязани чрез плотерно рязане с цвят на фолиото в широка гама от цветове, като фолиото бива и транслуцентно-тоест осветена от зад рекламна площ.

Друг вид външна реклама е рекламата от винил.

Винилната реклама е широко разпространена заради ниската цена за изработка.

Лицето на винилената реклама за външни условия може да бъде изпълнена чрез рязани букви от пвц фолио или Широкоформатен печат за външни условия с ув (UV)защита.

Елемент за рекламиране е и перфофолиото,това което виждате на много магазини или офиси при които съдържателите не искат да наблягат на витрина която е пълна с манекени,аксесоари за дейността им или с други думи предпочитат да виждат през дупките на перфофолиото какво се случва извън магазина или офиса но да не се вижда вътре какво се случва.

Нещо което се използва в подобни ситуации това е пясъкоструйното фолио-фолио което имитира пясъкоструенето.

Този вид рекламна стратегия я предпочитат за разделяне на конферентни зали от стъкло, като в пясъкоструя могат да бъдат изрязани лого, фирмени знаци и текстове.

Всеки малък или голям бизнес се нуждае от външна реклама, било то от винил,фолио,обемни букви с контражурно осветление или букви със светещо лице, рекламните елементи са за всеки бизнес, фирма, офис сграда,покривна реклама с метална конструкция или окачена на фасадата на блок,кооперация или мол.

Външна реклама

- Указателни и рекламни табели

- Светлинни кутии от метал, плексиглас, еталбонд

-светлинни табла

- Вакуумно формоване на плексиглас, полистирол, олекотено PVC и други

- светещи обемни букви и Рекламни надписи

- Плексигласови изделия рязани на плотер или лазер

- Неонови реклами с различни цветове и форми

- Реклами със светодиоди и рекламни елементи с луминисцент

- Тотеми за бензиностанции или сервизи

- Метални изделия и конструкции

- Тенти и козирки за кафе и магазини

- Надписи от PVC фолио върху витрини, автомобили и др.

- Гравиране и рязане на плексиглас, пвц, еталбонд и др.

За връзка с нас

 
 
  e-mail: horos5@abv.bg  
0882 928 703
 
wp_002364.jpg
WP_002400.jpg
fasadno-osvetlenie.jpg
brandirane-na-bus-s-avtomobilno-folio4.jpg
сео дизайн rte1